Om Korff Bilcenter

Med god opførsel, når man længst

Korff Bilcenter A/S er et dynamisk bilhus, med ny vogns forhandling siden 1971, med autoriseret forhandling af Mitsubishi og Suzuki, vi holder dig GODT kørende. Vi elsker det vi laver!

Således kan du i vores udstilling altid finde de nyeste modeller, af Mitsubishi og Suzuki. Vi har også et bredt udvalg af top klargjorte brugte biler. For at holde dig kørende, tilbyder vi også langtidsleje af vore biler.

Vi har et mekanisk – og et opretterværksted, med engagerede medarbejdere, der løbende udvikler sig og har en grundig uddannelse bag sig, enten som Chevrolet, Mitsubishi –eller Suzuki specialist. og medmindre andet er aftal, bruges der kun originale reservedele, for som bekendt er kæden ikke stærkere end det svageste led. Vi har desuden opnået Suzukis hædersbevis for årets mest ekstra ordinære kundeservice, vi forventer samme høje resultat i fremtiden.

Vi er naturligvis medlem af Auto Branchen Danmark, samt vi er underlagt DTI værksteds- og reparations kontrol. Desuden linker vi direkte til www.bilklage.dk

Dette og vores kærlighed til det vi laver, er din sikkerhed for professionel rådgivning og et ordentligt udført arbejde.

Korff Bilcenter A/S drives i dag af Lars Hansen og René Wacker.

Det er vores ønske at give dig en god oplevelse og en fortræffelig betjening, uanset om det drejer sig om værkstedsbesøg, reservedele eller rådgivning, til køb af ny eller brugt bil.

Vi er et fasttømret team, der alle har været her i mange år.

SERVICE & KVALITET

Velkommen til
Korff Bilcenter A/S